* Vakantie voor jong gezin met baby of peuter en kinderbad voor waterpret.

Villa 50

Voor jong gezin!

Op vakantie met je baby of peuter

Een vakantie uitzoeken voor met je baby of peuter, waar ook een veilig kinderbad is, is niet makkelijk. Zoek die fijne vakantie maar eens uit, die voor jullie allemaal leuk is als jong gezin. Wanneer je aanvankelijk nog alleen of met je partner op vakantie ging, was het vinden van die leuke bestemming een stuk makkelijker. Echter nu voor het eerst op pad als jong gezin met jullie baby en/of peuter. De prioriteiten veranderen daardoor en dat begint al met de keuze van wát voor een vakantie en wáár.Vakantiepark Château Cazalères zwembad Want wat is makkelijk en waar is het aangenaam met een baby en/of peuter? Wat voor faciliteiten hebben ze te bieden? Is het er veilig? Hebben ze een veilig kinderbad? Is het verder gericht op baby en peuter?Vakantiehuis Villa 50 Kinderkamer kabouters
Het feit dat je op deze pagina beland bent, betekent waarschijnlijk dat je dus op zoek bent naar die leuke vakantie met een baby en/of peuter en een kinderbad erbij. 

Compleet

Natuurlijk moet je zelf je vakantie ‘maken’ maar we kunnen je hierbij wel een beetje helpen. Ons Vakantiehuis ‘Villa 50’ is uitermate geschikt voor een jong gezin. Aan alles gedacht is om jullie vakantie met een baby of peuter makkelijker te maken én dus ook voor jullie. Een kinderbedje, kinderstoel en kinderbad hoef je bv zelf niet mee te slepen. Dat is allemaal aanwezig. De trap is bovenaan voorzien van een veilig, goedgekeurd traphekje. De tuin grenst aan een groot open veld, waardoor er veel extra speelruimte is voor de kleintjes en je ze makkelijk in de gaten kan houden. Daarnaast staat ons huis op een vakantiepark met 3 zwembaden, waarvan er één een leuk omheind verwarmd kinderbad is. Niets staat een fijne vakantie in de weg. Niet alleen het zwembad is reuze, maar de andere faciliteiten op het park ook. Voor wie het wil, is er in het hoogseizoen (Nederlandse) animatie op het veld en soms ook in en bij het zwembad. Verder vind je er een poolbar, trampoline en minigolfbaan. Het Château maakt het compleet en geeft het geheel een fijne ambiance.

Vakantie baby peuter kinderbad

OMGEVING

Toerisme Ariège Kinderen Pret Ferme du ParadisDe natuur en de omgeving is fantastisch mooi en er zijn met de kinderen een paar leuke uitjes te plannen. Zoals bv. Ferme du Paradis waar de allerkleinsten heerlijk tussen de boerderijdieren kunnen wandelen. Of Animaparc met dinosaurusbos, en er zijn een aantal indoorspeeltuinen. Maar ook een uitstapje naar de dichtbij gelegen Pyreneeën met prachtige meren en rivieren is natuurlijk een must voor de hele familie!

Vakantie baby peuter kinderbad

RUST & RUIMTE

Helemaal niks doen is ook een optie en dàt is nou net waarvoor ons huis ook helemaal geschikt is. Het is van alle gemakken voorzien. Er zijn bijvoorbeeld geen drempels en de woonkamer heeft 2 grote schuifpuien, waardoor je zo de grote tuin inloopt. Vakantiehuis ‘Villa 50’ ligt veilig aan een mooi groot grasveld. Wat eigenlijk een verlenging is van je eigen tuin. Is het niet fijn om zelf te kunnen relaxen? Vakantiehuis Villa 50 Tuin HangmatEn dat terwijl je je peuter, vanuit je hangmat of luie stoel, in de gaten kan houden? Heerlijk toch, al die ruimte? Bomen, maar ook een parasol, zorgen voor schaduw waar je maar wilt. Daarnaast is er ook nog de leuke pergola waaronder je met zijn allen kan eten en die ‘s-avonds ook nog eens een mooie verlichting heeft! 

De auto kan gewoon gemakkelijk naast het huis staan? Wel zo makkelijk voor het in- en uitladen van bijvoorbeeld de kinderwagen of de buggy.

Kortom Vakantiehuis ‘Villa 50’ geeft jullie privé, ruimte en rust. Maar ook wanneer je meer wilt doen is er van alles voorzien.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vakantie voor jong gezin met baby of peuter.
Artikelnaam
Vakantie voor jong gezin met baby of peuter.
Samenvatting
Vakantiehuis 'Villa 50' in de Ariège is dé ideale vakantiebestemming voor een jong gezin met baby of peuter. Luxe voor het hele gezin mét zwem(peuter)baden voor veel waterpret!
Auteur
Publisher
Villa Ariège
Publisher Logo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.