Reisinformatie

... en wat tips
Lelijk eendje - 2cv - deux cheveaux

Met de auto...

De afstand van Utrecht naar Vakantiehuis ‘Villa 50’ is 1200 km. Dat is een hele rit. Iedereen heeft tegenwoordig een GPS, dus de route kun je zelf bepalen. Grofweg is de route Antwerpen-Gent-Parijs-Vierzon-Limoges-Brive-Montauban-Toulouse-Carbonne-Daumazan de snelste route. Voor de tolwegen betaal je voor deze rit 55,10 euro op dit moment in november 2021. Een tolbadge is zeer aan te raden.
Bij Carbonne, afslag 27 op de A64, verlaat je de snelweg en dan is het nog een klein half uur voordat je arriveert. Je rijdt door Daumazan, de brug over en als je het dorp gepasseerd bent, dan is het de eerste weg rechts. Jouw vakantie op Château Cazalères kan beginnen!

Vliegen is een zeer goede optie. Vakantiehuis ‘Villa 50’ staat voor je klaar, dus je hoeft alleen persoonlijke spullen mee te nemen.
Vanaf Schiphol en Brussel vlieg je naar Toulouse. Daarnaast kun je ook nog vanaf Charleroi naar Carcassonne vliegen.
Van daar kun je dan een auto huren.

Toerisme Toulouse de roze stad, beluga Airbus

...het vliegtuig

Reisinformatie trein

of de trein.

Met de Thalys reis je vanuit Nederland (Amsterdam-Centraal, Schiphol, Rotterdam-Centraal, Antwerpen-Centraal, Brussel-Zuid) naar Parijs. Hier kom je aan op het station Gare du Nord en stap je over op de TGV naar Toulouse. Hiervoor moet je met de metro eerst naar station Montparnasse reizen. De overstaptijd bedraagt ongeveer een uur.
Eenmaal in Toulouse aangekomen kun je hier een auto huren om een uur later bij ‘Villa 50’ te arriveren.