Reisinformatie

... en wat tips
Lelijk eendje - 2cv - deux cheveaux

Met de auto...

De afstand van Utrecht naar Vakantiehuis ‘Villa 50’ is 1200 km. Dat is een hele rit. Iedereen heeft tegenwoordig een GPS, dus de route kunt u zelf bepalen. Grofweg is de route Antwerpen-Gent-Parijs-Vierzon-Limoges-Brive-Montauban-Toulouse-Carbonne-Daumazan de snelste route. Voor de tolwegen betaalt u voor deze rit 55 euro op dit moment in december 2020. Een tolbadge is zeer aan te raden.
Bij Carbonne verlaat u de snelweg en dan is het nog een klein half uur voordat u arriveert. U rijdt door Daumazan, de brug over en als u het dorp gepasseert bent, dan is het de eerste weg rechts. Uw vakantie op Château Cazalères kan beginnen!

Vliegen is een zeer goede optie. Vakantiehuis ‘Villa 50’ staat voor u klaar, dus u hoeft alleen persoonlijke spullen mee te nemen.
Vanaf Schiphol en Brussel kunt u naar Toulouse vliegen. Daarnaast ook nog vanaf Charleroi  naar Carcassonne.
Van daar kunt u dan een auto huren.

Toerisme Toulouse de roze stad, beluga Airbus

...het vliegtuig

Reisinformatie trein

of de trein.

Met de TGV reist u vanuit Nederland (Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal) naar Parijs. Hier komt u aan op het station Gare du Nord en moet u overstappen op de TGV naar Toulouse. De overstaptijd bedraagt ongeveer een uur. In Toulouse kunt u weer een auto huren om een uur later uw bestemming te bereiken.