* 50-plussers

50-plussers

Villa 50

Aantrekkelijk voor 50-plussers?

Jazeker! Lees in dit artikel waarom wij vinden dat een vakantie in ‘Villa 50’ in de Ariège zo aantrekkelijk is voor 50-plussers. Het is niet alleen ons vakantiehuis maar ook de sfeer van het hele park dat zeker geschikt is voor de niet meer zo piepjonge Frankrijkgenieter.

Natuurlijk zijn er in het hoogseizoen veel kinderen van allerlei leeftijden aanwezig. Wanneer je liever geen spelende kinderen in je omgeving hebt, dan is het beter om die drukke vakantieweken in juli en augustus te mijden. 
Villa 50 Château Cazalères Zwembad 50-plussersEchter buiten deze weken om, is het superlekker vertoeven op het vakantiepark. Je zal merken dat ‘Villa 50’ én het park heel veel comfort te bieden heeft voor een geslaagde vakantie! Zo zijn er op het park 2 all-weather tennisbanen, verschillende petanque-banen en die 3 zwembaden waarvan één een 25 meter bad is. Alleen al een wandeling over het park met zijn vele mooie groen is een beleving.

50

OMGEVING

Bergdorp Seix 50-plussersOntdek de vele sportmogelijkheden zoals golfen, fietsen, wandelen, kanoën, zwemmen, paardrijden etc. op onze pagina “sport & activiteiten“.
Op de pagina “omgeving” vind je echt àlles wat er in de omgeving te zien, te doen of te beleven is. Te veel om hier zomaar op te noemen.
De maanden rondom het hoogseizoen zijn heerlijke maanden. Mooie natuur en niet te heet. Juist heel aangenaam om al die gevarieerde dingen te ondernemen.
 

50

‘VILLA 50’

keuken vakantievilla 50 zuid frankrijkUiteraard hebben wij ons huis ingericht naar de behoefte van een breed publiek. Daardoor is ‘Villa 50’ een ‘compleet plaatje’ geworden voor de huurder. Goede bedden, een mooie inloopdouche, een goed geoutilleerde keuken met alles er op en er aan, om die overheerlijke maaltijden te bereiden. Een extra grote koelkast om al die verse Franse heerlijkheden in te bewaren. Om maar eens wat te noemen…..

Op het heerlijke terras en in de tuin rondom het huis, overal zijn comfortabele zitjestuin pergola villa 50 met stoelen om aangenaam te relaxen. Een gemakkelijke grote picknicktafel om aan te zitten en een weldadige hangmat om in te liggen. Zo kan je van je welverdiende vakantie genieten.

 
Kortom ‘Villa 50’ heeft zeker alles voor de 50-plussers!
50-plussers
Artikelnaam
50-plussers
Samenvatting
Wat heeft Vakantiehuis 'Villa 50' te bieden aan 50-plussers? Een hele hoop! Een geweldige vakantie in een evenzo geweldige omgeving.
Auteur
Publisher
Villa Ariège
Publisher Logo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *